Vicente: “en la moció demanem al Consell que realitze les cinc infraestructures educatives fonamentals”

El PP exigeix al Consell que, “assumisca les cinc necessitats en infraestructures educatives de la Vall d’Uixó, entre les quals es troba, el CEIP Rosario Pérez”.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha presentat per registre una moció que es debatrà en el ple de novembre per a exigir al Consell de Puig i Oltra que “assumisca les obres de cinc col·legis i instituts públics de la ciutat que estan pendents de rehabilitació, millora o nova construcció”.
Aquest és el cas del CEIP Rosario Pérez, les aules d’infantil dels col·legis Recaredo Centelles i Leonardo Mingarro, el col·legi públic infantil Sagrat Cor o l’IES Botànic Cavanilles.
La portaveu del Partit Popular, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que els pressupostos del Consell per a 2018 són “decebedors, perquè no apareix cap de les reivindicacions en educació per al nostre municipi i per a la resta de la Comunitat Valenciana perquè a data d’avui hi ha més de 15.000 xiquets en barracons i el conseller Marzà ha delegat la responsabilitat de construir col·legis en els alcaldes”.
L’edil ha explicat que “en la moció demanem al Consell que es dedique a les seues competències i realitze les cinc infraestructures educatives que són fonamentals per a la Vall d’Uixó”, però també vist que Tania Baños ha anunciat l’adhesió al pla ‘Edifiqueu’ li demanem a l’alcaldessa que ha de comptar amb els informes favorables de l’interventor municipal, perquè ens temem que açò acabe com Xarxa Llibres que està en el Tribunal de Comptes i alguns alcaldes poden tenir problemes personals pecomptar amb els informes en contra de la intervenció”.
Elena Vicente-Ruiz ha assegurat que “el PP no es va ha oposar a la construcció de cap col·legi perquè a la Comunitat Valenciana hem construït més de 620 col·legis i instituts”
Així doncs, l’edil s’ha preguntat “perquè volem un conseller d’educació si delega les seues funcions en els alcaldes”. Vicente-Ruiz ha assegurat, a més, que “la política educativa de Marzà ha sigut un fracàs absolut perquè en el que porta de legislatura no ha construït ni un sol col·legi i institut”. “Els set centres d’aquesta legislatura els va adjudicar el Partit Popular en l’últim mandat”, ha finalitzat la portaveu.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.