Detingut un fugitiu alemany cercat per tràfic d’estupefaents

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Tenia en vigor Ordre Europea de Detenció i Lliurament dictat per Alemanya des de març d’enguany

Agents de la Policia Nacional han detingut en un cèntric parc de València a un home, de 40 anys i origen alemany, que tenia en vigor Ordre Europea de Detenció i Lliurament dictat per Alemanya per un delicte de tràfic de drogues.

PublicitatTroballengua  

Les recerques es van iniciar a mitjan setembre en tenir coneixement els agents que un home d’origen alemany reclamat per les autoritats judicials d’Alemanya per tràfic de drogues podria trobar-se en la ciutat de València. Les informacions procedents de la policia federal alemanya indicaven que es tractava d’una persona violenta i que podria anar armada. A més, ja havia aconseguit eludir a les forces de seguretat alemanyes al març d’enguany.

Com a conseqüència de les recerques realitzades els agents van esbrinar que el pròfug podria trobar-se en la ciutat de València. Els policies van establir un dispositiu de vigilància en els voltants d’un cèntric parc que freqüentava l’escapolit que va culminar amb la seua detenció. Els agents li van intervenir tres telèfons mòbils.

L’operació ha sigut desenvolupada agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial i del GOES de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana i de l’Oficina Federal de Recerca Criminal alemanya.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana