Detingut un home per agredir a la seua parella

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 45 anys, d’origen bolivià, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’agredir a la seua parella el dia de la Nit de Nadal. Pel que sembla li va insultar, va donar empentes i va agarrar dels braços perquè no es pogués moure. A més li va amenaçar de llevar-li als seus fills i fer-la passar com a boja.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una dona podria estar sofrint maltractaments per part del seu marit. Els fets haurien ocorregut el dia de la Nit de Nadal, quan li dóna li hauria recriminat al seu marit que no estava atenent als seus fills ni realitzant cap labor de la casa.

PublicitatTroballengua  

L’home presumptament li va insultar i va empényer en diverses ocasions, agarrant-la pels braços perquè no es pogués moure, així com li va amenaçar amb què li anava a llevar als seus fills i que diria que estava boja. Les agressions i discussions s’haurien produït en presència dels tres fills menors del matrimoni. A més en alguna altra ocasió li hauria donat bufetades en la cara i agarrat fort del coll.

Els agents després de realitzar les comprovacions pertinents ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana