Detinguts nou joves que van colpejar a un altre la nit de Halloween

policia gandia joves
gandia
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La víctima va haver de ser intervinguda quirúrgicament en un hospital de València de diverses fractures òssies en el rostre

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a nou joves d’entre 16 i 19 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de lesions, després de colpejar amb puntades i punyades a un altre jove que va baixar del seu cotxe per a recriminar-los que li hagueren llançat un objecte contundent. La víctima, un jove de 27 anys, d’origen espanyol, va ser intervinguda quirúrgicament en un hospital de València per les diverses fractures òssies que presentava a l’altura del sòl orbital esquerre. En el moment de l’agressió circulava en el cotxe al costat de la seua núvia.

PublicitatTroballengua  

Les recerques es van iniciar a principis de novembre en tenir coneixement els policies que en la nit de Halloween un jove havia sigut agredit amb puntades i punyades per un grup de joves, quan circulava amb cotxe amb la seua núvia per un camí de Gandia.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que la víctima va observar com un objecte contundent colpejava el seu cotxe, per la qual cosa va baixar del mateix i va recriminar aquesta actitud a un grup de joves que acabaven de llançar-ho, moment en què aquests van començar a propinar-li puntades i punyades en el rostre. La víctima va caure a l’interior d’una séquia.

El jove de 27 anys, d’origen espanyol, va ser ingressat i intervingut quirúrgicament en un hospital de València per les diverses fractures òssies que presentava.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar que els sospitosos estaven celebrant en una casa de camp de la zona, la festivitat de Halloween, així com la seua identitat que després de ser localitzats van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, els majors d’edat han passat a disposició judicial, mentre els menors d’edat després de ser sentits en exploració van ser lliurats als seus pares.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana