Esclarit un homicidi cinc mesos després amb dos persones detingudes

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Agents de la Policia Nacional han detingut a València i Manises a una dona i un home de 27 i 47 anys, d’origen espanyol, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi, en el qual va morir un home de 36 anys com a conseqüència de vuit punyalades en el tòrax el dia 16 agost de 2017 en un garatge de València. A l’home se li considera el presumpte autor material de l’apunyalament i la dona la coautora. L’ara detinguda era l’esposa de la víctima.

Les recerques es van iniciar el dia 16 de l’agost passat després d’aparéixer sense vida en un garatge del carrer Calamocha de València un home de 36 anys com a conseqüència de vuit punyalades que va rebre en el tòrax.

PublicitatTroballengua  

Durant les recerques, els agents van descartar el robatori com a mòbil i es van centrar a l’entorn de la víctima, ja que pel que sembla la violència de l’atac i altres indicis apuntava al fet que l’autor o autors estarien esperant a la víctima per posar fi a la seua vida per sorpresa, per la qual cosa es van centrar en la seua esposa i un company de treball d’aquesta.

Els agents van esbrinar que l’autor havia esperat a la víctima eguinat en el garatge al costat del seu cotxe, a l’hora que anava a treballar, i va ser atacat ràpidament.

Després d’una llarga i dificultosa recerca, els policies han detingut en el matí del dimecres a la dona de la víctima i a un home, com coautora i presumpte autor material de l’apunyalament, respectivament.

Es continuen les recerques per al total esclariment dels fets.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana