Convocada vaga de taxi de la Comunitat Valenciana

Manifestació 30 de maig a Madrid, atur de 12 a 14 h en tota la comunitat
Les associacions representatives del sector del Taxi de la Comunitat Valenciana convoquem a tot el sector el pròxim dia 30 de maig de 2017 a unir-se a la caravana de taxis que anirem a Madrid al costat de companys de tota Espanya per a assistir a la Manifestació que tindrà lloc a Madrid de 12 a 14 hores amb eixida a Atocha i concentració en la plaça de Neptú en el Congrés dels Diputats.

El conseller de la CCMA proposa la creació d’un canal de TV entre el Comunitat Valenciana, Balears i Catalunya

El conseller de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals Brauli Duart ha anunciat hui que la CCMA proposarà a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i a IB3 la creació d’un canal de televisió compartit, en el qual s’emetran continguts produïts per totes tres televisions de parla catalana. El canal es difondrà per […]

Un policia local salva la vida a un bebé ennuegat a Xiva

Un policia local de Xiva, que a més és infermer, va salvar ahir al matí la vida a un bebé de 18 mesos que va estar a punt de morir ennuegat amb una oliva en un bar d’aqueix municipi. El menor es trobava amb el seu pare quan es va ennuegar amb una oliva. L’home va tractar d’extraure-li l’objecte, però no va poder i, desesperat, va cridar al 112 al mateix temps que va portar al xiquet a una farmàcia pròxima, encara que cap de les persones presents va aconseguir auxiliar al xicotet.