viernes, 29 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Valencia CF trau caràcter i suma després de jugar amb un home menys davant el Villarreal CF (0-0)

L'àrbitre va expulsar a Parejo davant la incredulitat de tots, i el conjunt valencianista es va refer lluitant i fent mèrits fins i tot per a vèncer.

No es va guanyar, però el Valencia CF està molt viu i va traure el seu caràcter quan més difícil es va posar el partit enfront del Villarreal CF, sumant un punt molt meritori després de jugar més de mitja hora amb un futbolista menys i convertint a Sergio Asenjo en heroi després de dos mans salvadores a llançaments de Guedes i Cheryshev. Sí, ho han llegit bé, jugant amb “10” el conjunt valencianista va fer mèrits per a guanyar.

Des de l’inici es va veure a un Valencia CF molt disposat a “robar-li” la pilota al quadre local, movent-ho amb criteri i quan Gameiro o Santi Mina donaven el senyal, se buscava la passada llarga a l’esquena de la defensa. Tot estava baix control, ara faltava convertir el domini en rematades de perill, però van tardar a arribar.

L’equip tenia paciència amb la pilota, amb Parejo de guia, i arribades des de les dos bandes. Ferran va posar diversos centres enverinats, Cheryshev i Gayà van buscar l’assistència des del costat esquerre, però la lucidesa que es tenia en els moviments no es consumava en trets entre els tres pals. I no va ser una qüestió de les dos referències més ofensives, tant Gameiro com Santi Minano van parar d’oferir-se i de realitzar desmarcatges, però no van disposar d’ocasions clares de gol, la qual cosa va portar a provar des de fora, com va fer Cheryshev en el minut 39 de partit, encara que la pilota es va anar alta.

I així es va arribar al descans, amb la situació controlada però amb de pegada, “assecant” tot siga dit el potencial ofensiu local.

L’equip estava disposat a fer un pas al capdavant, va eixir de nou molt ordenat, i després d’uns minuts inicials en els quals va esperar al Villarreal CF, va tornar a “manar”, fins que va arribar el minut 58. Ningú va donar crèdit quan va vore a Jaime Latre traure de la seua butxaca la targeta roja després d’assenyalar-li falta a Parejo en una disputa de pilota. Li va a expulsar? Pareixia increïble, però així va ser. Una altra vegada a remar en contra per una decisió polèmica. Per què? Un altre obstacle més que apareixia pel camí en la búsqueda de la primera victòria de la temporada. Va caldre recompondre l’equip, Batshuayi es va quedar com a referència a dalt i Coquelin va tornar a jugar més de sis mesos després.

Qui pensara que el Valencia CF s’anava a enfonsar estava ben equivocat. Podria acabar perdent, sí, però no s’anava a rendir tot i les dificultats. Calia lluitar. Va buscar el gol Batshuayi amb un llançament que va desviar un rival, però uns minuts després, malgrat la inferioritat sobre la gespa, Sergio Asenjo va haver de traure una mà salvadora per a evitar el gol de Guedes. I no va ser una acció puntual, Cheryshev va tornar a exigir al meta local en un altre paradón uns minuts més tard. Sí, est és el Valencia CF, que no para de lluitar, encara que es multipliquen les dificultats.

Orgullosos de l’equip, vegent com els jugadors es multiplicaven perquè no es notara la inferioritat, la qual cosa va tornar a cabrejar a l’afició valencianista va ser vore com en el minut 89, una entrada molt dura de Mario sobre Coquelin no va ser castigada com sí va ser l’acció de Dani Parejo. I així es va tancar el partit, sumant un punt molt meritori després de jugar més de mitja hora amb un futbolista menys, però sempre volent guanyar.