Intervenen més de 6.000 articles falsos i detenen a dos persones en un polígon de Manises

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Agents de la Policia Nacional han detingut en dos establiments comercials d’un polígon industrial de Manises a una dona i un home de 44 i 29 anys, respectivament, d’origen xinés, com a presumptes autors de dos delictes contra la propietat industrial, després de comercialitzar en les seues tendes productes d’unes determinades marques sobre els quals no tenen reconeguts els drets de propietat industrial. Els policies van realitzar dos registres en els establiments comercials on van intervenir més de 6.000 productes falsos.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que en dos establiments comercials d’un polígon industrial de Manises s’estarien comercialitzant productes de les marques dels quals no són titulars dels drets d’explotació de propietat industrial.

PublicitatTroballengua  

Durant les recerques, els agents van localitzar els dos establiments comercials que es dedicaven a la venda a l’engròs, així com van comprovar que en els mateixos s’estaven venent productes pel que sembla falsos d’aquestes marques.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van realitzar una inspecció en els dos establiments comercials on van intervenir més de 6.000 articles presumptament falsificats, així com van detenir als seus gerents com a presumptes autors de dos delictes contra la propietat industrial.

Els detinguts, sense antecedents policials, després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan per això anaren requerits.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana