La Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora amb l’ESA en la formació de professors

La Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora junt amb l’Agència Espacial Europea (ESA) i el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de l’àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic (CEFIRE STEM) en l’organització d’una sèrie de cursos dins del programa CESAR Teachers Trainings, un projecte pioner que permet posar en contacte a professors de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius amb els científics i enginyers de l’ESA.

El programa estableix quatre sessions teoric-pràctiques, que tindran lloc a partir de demà dilluns 16 d’abril a més del 17, el 18, el 19 i el 24 d’abril en el Museu de les Ciències. Durant els cursos s’explicaren les principals missions científiques i com la tecnologia espacial pot usar-se en la Terra. També s’aportaran ferramentes educatives que poden aplicar-se en els centres escolars.

Els continguts que es manejaran al llarg de les distintes sessions dels cursos inclouen explicacions sobre les principals missions científiques fent especial insistència en com pot revertir la tecnologia espacial en altres usos ací en la Terra. A més, s’aporten ferramentes educatives desenrotllades per l’Agència i que poden aplicar-se en el dia a dia dels centres escolars.

L’última sessió es dedicarà a mostrar distints continguts astronòmics de la Ciutat de les Arts i les Ciències que poden ser útils com a complement didàctic en les assignatures de ciències.

Subscriu-te!Desdejuna amb Actualitat Valenciana