LA POLICIA LOCAL SITUARÀ VEHICLES EN PUNTS ESTRATÈGICS DE LA CAVALCADA DE REIS

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Policia Local de València destinarà 33 agents més al dispositiu de la Cavalcada de Reis Mags que en l’última edició celebrada el passat 5 de gener de 2017. En total, participaran 219 policies, entre comandaments i agents mentre que l’any passat el nombre total d’efectius que va participar en aquest operatiu especial es va situar en 186. D’altra banda, es distribuiran 51 vehicles policials com mesurades de seguretat passiva en accessos i punts estratègics dins del dispositiu conjunt que Policia Local de València realitza amb Policia Nacional.

Anaïs Menguzzato, regidora de Protecció Ciutadana, ha indicat que el nombre d’efectius ha augmentat perquè “es tracta d’un esdeveniment que concentra cada any a més públic i hem de respondre a aquest desafiament amb el dispositiu més complet que puguem preparar” ha precisat l’edil de l’Ajuntament de València que considera “fonamental” la distribució de mig centenar de vehicles policials en el recorregut com a elements de seguretat.

PublicitatTroballengua  

Policia Local destinarà 115 agents a aquest dispositiu especial que se sumaran als 104 del servei ordinari. La quantitat més gran d’efectius de l’operatiu especial, 83 agents, s’encarregaran de la vigilància d’itineraris i façana de l’ajuntament al costat d’altres 20 que vetllaran per la seguretat en el lliurament de joguets en el consistori. Aquest operatiu es veurà reforçat amb altres 12 agents del torn de la nit. També s’ha previst que 13 comandaments de la Policia Local treballen en l’itinerari previst, en el port i en el CECOR.

El dispositiu es completarà amb 14 agents del servei ordinari que atendran la recepció dels Reis Mags en el port i 26 que estaran pendents dels talls de tràfic en l’itinerari de la Cavalcada recolzats per 48 efectius més procedents de les diferents unitats de districte.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana