L’AJUNTAMENT CONVIDA A LA CAVALCADA DE REIS A XIQUETS I XIQUETES DE DIVERSOS COL·LECTIUS SOCIALS

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El regidor de Cultura Festiva del consistori, Pere Fuset, ha destacat que “tots estos xiquets i xiquetes i tota la gent que s’acoste al recorregut que farà la Cavalcada de Reis podran disfrutar d’un gran espectacle que respondrà al que mereix la nostra ciutat”.

L’inici del recorregut de Ses Majestats serà pel carrer de Navarro Reverter a les 18 hores, una hora després que hagen arribat al Port de València. També a les 18 hores començarà l’espectacle amb què s’amenitzarà l’espera de totes i tots els espectadors que acudisquen a la plaça de l’Ajuntament per esperar la comitiva reial.

PublicitatTroballengua  

Un senyal institucional permetrà a tots els mitjans de comunicació interessats oferir a les seues audiències l’espectacle d’enguany. Per segon any consecutiu la Cavalcada comptarà amb elements incorporats al patrimoni festiu de la ciutat l’any passat, com ara els nanos i cabuts de personatges històrics valencians fets pels artistes fallers Ceballos i Sanabria, o la carrossa de l’estrella d’Orient, feta pel dissenyador de volums escenogràfics Ricardo Alcaide. També en 2017 es van recuperar els gegants Violant i Jaume I, de propietat municipal.

A més, enguany s’incorporaran els personatges del patge Miquel i la missatgera Caterina, juntament amb la nova carrossa de la Bústia Reial, que durant la setmana passada i esta ha recorregut diversos barris i pobles de la ciutat per arreplegar les cartes de xiquetes i xiquets valencians.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana