“Una Marea per Aprofundir el canvi” presenta la seua candidatura

7

La candidatura de confluència “Una Marea per Aprofundir el Canvi” s’ha posat el vestit de gala per presentar el seu equip i el seu projecte que aspirarà a dirigir Podem després de l’actual Assemblea Ciutadana Valenciana que conclourà el pròxim 22 de maig. El candidat a la Secretaria General, Antonio Estañ, ha estat acompanyat per Sandra Mínguez, Daniel Geffner, Àngels Varó, César Jiménez, Maria Oliver, Ferran Martínez i Míriam Sáez.

“Amb aquesta candidatura hem unit a la majoria de la militància que ha alçat a pols este projecte des de 2014. Des de la generositat i l’entrega de molta gent hem armat el millor equip i el millor projecte per renovar Podem, per desenvolupar un Podem autònom i arrelat al nostre territori. Un equip plural, amb sensibilitats diferents però amb un projecte autònom i de renovació per a la nostra organització”, ha explicat Antonio Estañ durant l’acte.

Al seu torn, Daniel Geffner ha assenyalat la necessitat de recuperar “la rebel·lia inicial de Podem, la capacitat de condicionar i marcar la política sense atendre a cap pressió. Només amb eixa rebel·lia serem capaços de superar els límits actuals de l’Acord del Botànic”.

La candidatura és el fruit d’una confluència de 3 iniciatives per a l’Assemblea Ciutadana Valenciana: Aprofundir el Canvi, Marea Valenciana i Profundización Democrática. “Tres candidatures que hem fet documents participatius, que hem fet les llistes amb la participació de la militància; tres candidatures que apostem per tornar a la metodologia del Podem original com a la millor vacuna per corregir els tics de la vella política i fer de Podem una eina on tota la ciutadania siga protagonista”, ha afegit també Sandra Mínguez.