```
miércoles, 1 mayo 2024

El Mestalla acaricia, però no aconsegueix la Segona Divisió

Va començar el partit amb la intensitat i la pressió que s’esperava per a un duel com el que es jugava en el Carlos Belmonte, i el joc va transcórrer en el mitjà del camp els primers minuts. Fins al minut 14 de partit, que va arribar el primer tret a porta per mediació de Cifu, que va enganxar la pilota des de fora de l’àrea, però es va ser alt de la porteria de Tomeu.

L’Albacete sabia que tenia el resultat de l’anada a favor (0-1), i pressionava des de molt arrere als de Treball Torres, per a impedir-los el joc ràpid al qual estan acostumats. Encara que el VCF Mestalla va traure arpa i ho intentava per banda dreta per mediació de Nacho Vidal, que va combinar amb Aridai per a la rematada des de línia de fons, que finalment va traure Tomeu, en una de les accions més perilloses de la primera meitat. I en el 40 de joc va tornar a tenir-la Aridai dins de l’àrea en una acció en la qual va ser derrocat de forma de clara per la defensa de l’Albacete, i no va poder rematar, però l’àrbitre no va xiular. I així es van complir els primers 45 de joc, amb un VCF Mestalla bolcat a igualar l’eliminatòria, i un Albacete que a penes va tenir ocasions clares en tota la primera meitat.

La segona meitat va començar amb molta autoritat per part del VCF Mestalla que en el minut 47 ja havia aconseguit una falta directa a la vora de l’àrea de l’Albacete. Una falta que a punt va estar de convertir Aridai, amb un tret picat a l’esquadra dreta de la porteria, que per molt poc no va fulminar la xarxa.

El VCF Mestalla aconseguia el control del partit en el terreny de joc, creava oportunitats de perill i arribava fàcil a l’àrea rival, encara que els de Treball Torres tenien també que sospesar les contínues aturades del partit que propiciaven els jugadors de l’Albacete. I en el minut 72 de joc eixa arpa valencianista es materialitzaria en dues ocasions claríssimes. La primera amb una rematada de cap del recentment incorporat Rafa Mir, que es va quedar a centímetres d’entrar en la porteria de Tomeu. I la següent encara més clara, en un servei de córner que Eugeni va manar directament al travesser. Els següents minuts van ser contínues les ocasions per part del VCF Mestalla, en les quals

Al final, el VCF Mestalla es queda sense un merescut ascens a Segona Divisió, després de no solament una temporada rècord sinó també una eliminatòria en la qual solament ha perdut una de les sis trobades que ha disputat. Tots ells amb la presència indispensable de l’afició valencianista, que una vegada més va realitzar un desplaçament massiu de més de 1.200 afeccionats per a donar suport al filial valencianista.