Un miler d’atletes es donen cita per a disputar la 10 K de Mislata

10K Carrera Popular de Mislata
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Mislata va celebrar ahir en el Parc de la Canaleta la seua gran festa de l’atletisme popular, la clàssica Carrera Popular de Mislata organitzada pel Fent Camí i l’Ajuntament. Es tracta d’una de les proves populars més antigues, amb 37 edicions, i amb el pas del temps segueix fidel al seu esperit i ahir va aconseguir congregar a més d’un miler d’atletes per a córrer pels carrers de Mislata.

La prova que fa uns anys va passar a denominar-se 10 K -antiga Carrera Popular de Mislata- i que forma part del Circuit Caixa Popular Running Solidari va ser la més multitudinària, amb prop de 700 participants. Però ahir hi havia a Mislata atletes de totes les edats. No en va, les categories inferiors van registrar una participació de 450 xiquets i xiquetes, des de prebenjamines fins a cadets-juvenils.

PublicitatTroballengua  

El guanyador d’enguany va ser Nacho Giménez, atleta del Fent Camí de Mislata, que està preparant la seua participació amb el club local en la Copa del Rei de pista coberta i en el Campionat d’Espanya de crossJorge Marí i Enrique Ríos van completar el podi absolut. En categoria femenina, la guanyadora va ser la veterana Elena Cambres, seguida de Leo Brox i Marisa Pina.

El regidor d’Esports, Toni Arenas, el regidor de Solidaritat, José Luis García, i el director de l’oficina de Caixa Popular a Mislata, Juan Colomer, van anar els encarregats de lliurar els premis als guanyadors de les diferents categories.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana