jueves, 18 abril 2024

Un miler d’atletes es donen cita per a disputar la 10 K de Mislata

Mislata va celebrar ahir en el Parc de la Canaleta la seua gran festa de l’atletisme popular, la clàssica Carrera Popular de Mislata organitzada pel Fent Camí i l’Ajuntament. Es tracta d’una de les proves populars més antigues, amb 37 edicions, i amb el pas del temps segueix fidel al seu esperit i ahir va aconseguir congregar a més d’un miler d’atletes per a córrer pels carrers de Mislata.

La prova que fa uns anys va passar a denominar-se 10 K -antiga Carrera Popular de Mislata- i que forma part del Circuit Caixa Popular Running Solidari va ser la més multitudinària, amb prop de 700 participants. Però ahir hi havia a Mislata atletes de totes les edats. No en va, les categories inferiors van registrar una participació de 450 xiquets i xiquetes, des de prebenjamines fins a cadets-juvenils.

El guanyador d’enguany va ser Nacho Giménez, atleta del Fent Camí de Mislata, que està preparant la seua participació amb el club local en la Copa del Rei de pista coberta i en el Campionat d’Espanya de crossJorge Marí i Enrique Ríos van completar el podi absolut. En categoria femenina, la guanyadora va ser la veterana Elena Cambres, seguida de Leo Brox i Marisa Pina.

El regidor d’Esports, Toni Arenas, el regidor de Solidaritat, José Luis García, i el director de l’oficina de Caixa Popular a Mislata, Juan Colomer, van anar els encarregats de lliurar els premis als guanyadors de les diferents categories.