Oltra anima a la ciutadania a visitar Expojove

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha visitat les instal·lacions d’Expojove on ha destacat que l’edició d’enguany valora la ciutat de València com a capital mundial de l’alimentació sostenible.

L’edició d’enguany d’Expojove, sota el lema ‘Nyam!’, gira al voltant de l’alimentació saludable i sostenible, aprofitant la Capitalitat Mundial de l’Alimentació de la FAO, que durant 2017 ha ostentat València.

PublicitatTroballengua  

La vicepresidenta ha assenyalat que és una “oferta fantàstica” per a tota la família, on els més xicotets “poden divertir-se i conéixer els elements essencials de l’alimentació i com aquesta ha de ser un element sostenible per al futur”.

Mónica Oltra, que ha estat acompanyada pel regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, i el president de Fira València, José Vicente González, ha recorregut els stands de l’edició d’enguany d’Expojove que es divideix en sis àrees temàtiques on es combina “l’oci educatiu, de diversió i d’aprenentatge, que permet conéixer la nostra senya d’identitat quant a la dieta mediterrània com a patrimoni de la humanitat”, ha assenyalat.

La vicepresidenta ha convidat a tota la ciutadania a acudir amb els més xicotets i les més xicotetes i ha destacat que des del dia 26 “ja han assistit 60.000 visitants i esperem que enguany se superen la xifra rècord de l’any passat que va aconseguir les 90.000 visites”.

Més de 50.000 metres quadrats

Amb més de 50.000 metres quadrats de fira, enguany es pot gaudir de 15 espectacles diaris i 15 tallers diferents. A més, hi ha 10 instal·lacions participatives gegantes, com un laberint de 450 metres quadrats, un circuit d’aventura, un “Qui és qui” marí, tallers perquè els xiquets i les xiquetes elaboren most, treballen amb argila o planten llavors i un altre sota el nom ‘Pasta la massa’, un bosc musical, un simulador 6D i altres sorpreses més.

D’altra banda també està la tradicional zona poliesportiva, amb presència de prop de vint esports en constant activitat per a estimular a la pràctica esportiva. Les escoles esportives municipals fan possible la presència del rugbi, karate, triatló, tenis de taula, skate, gimnàstica, escacs, pilota valenciana, hoquei, patinatge i halterofília. També hi ha un lloc reservat per a la Federació d’Esports Adaptats per a donar a conéixer esports com el bàsquet en cadires de rodes.

L’horari d’aquesta edició, que s’allargarà fins al pròxim 4 de gener, és d’11.00 a 20.00 hores.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana