Paterna tindrà noves dependències de la Policia Local a la Canyada en 2018

paterna policia local
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Les noves dependències donaran servei 24 hores al dia als més d’11.000 veïns del barri, augmentant així el nivell de seguretat

Paterna comptarà amb una nova reguarda de la Policia Local per al barri de la Canyada que estarà conclòs el pròxim any 2018. La licitació per a la construcció del nou edifici, que ascendeix a 365.635,14 euros, s’ha publicat aquest matí en el Butlletí Oficial de la Província de València.

PublicitatTroballengua  

El nou edifici, situat en el carrer 29, comptarà amb una extensió de 6.000 metres quadrats en l’accés principal d’entrada a La Canyada. Per la seua cèntrica localització, augmentarà el nivell de seguretat de tot el barri.

Tal com ha assenyalat l’alcalde, Juan Antonio Sagredo “amb aquestes noves dependències, que estaran en funcionament el pròxim any, es dóna solució a una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de la Canyada”.

La Policia Local de Paterna sumarà així un nou edifici des del qual poder prestar servei als veïns i veïnes, reduint el temps de reacció des que es produïsca un avís fins que puguen arribar els agents.

El nou edifici permetrà també que els residents del barri no tinguen que desplaçar-se fins al casc urbà davant denúncies o emergències, perquè les dependències comptaran amb un punt d’atenció ciutadana permanent.

El solar on s’alçarà les dependències s’havia convertit, després d’anys d’abandó, en un improvisat i il·legal dipòsit de brosses, que era a més un focus d’insalubritat i perillositat per als veïns i veïnes.

Les noves dependències donaran servei a partir de l’any que ve durant les 24 hores al dia als més d’11.000 veïns del barri, que en els mesos d’estiu, augmenten de forma considerable.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana