Policia Nacional i Guàrdia Civil deté a dos homes per robatoris en domicilis

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Els investigadors han recuperat joies per valor de 15.000 euros que han sigut lliurades als seus propietaris
Agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han esclarit dos robatoris amb força en domicilis de Puçol i s’ha detingut a dos homes de 19 i 33 anys, d’origen espanyol. En els dos fets es van apoderar de joies, rellotges i diners en efectiu per un valor total de 55.000 euros.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents de la Policia Nacional de la possible venda de joies a València que per les seues característiques es presumia la seua il·lícita procedència, així com pogueren haver sigut sostretes en la localitat de Puçol.

PublicitatTroballengua  

Amb la finalitat de realitzar una millor labor operativa, es va establir un dispositiu conjunt format per agents de la Guàrdia Civil i Policia Nacional que va finalitzar amb la detenció de dos homes com a presumptes autors de dos robatoris amb força en dos habitatges de Puçol, un forçant la porta d’entrada i un altre mitjançant escales, en el qual van sostraure nombroses joies, rellotges i diners en efectiu. Els investigadors han recuperat i lliurat als seus propietaris joies per valor d’uns 15.000 euros, ja que el valor del sostret ascendia a 40.000 i 15.000 euros.
Els detinguts, un d’ells amb nombrosos antecedents policials ja es trobava a la presó i l’altre pas a disposició judicial, remetent-se les diligències al jutjat d’instrucció número tres de Massamagrell.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana