Puig expressa el compromís del Consell per agilitar les obres del col·legi de Vilanova de Castelló

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat durant la seua visita a l’Ajuntament de Vilanova de Castelló el compromís de la Generalitat per agilitar les obres del CEIP Severí Torres en aquesta localitat.

Després de reunir-se amb l’alcalde, Óscar Noguera, el president ha mostrat la seua satisfacció per “compartir grans objectius” amb la corporació municipal, com és el cas de l’educació pública.

PublicitatTroballengua  

“Estem en aquests moments treballant per agilitar al màxim les obres” del CEIP Severí Torres, ha indicat Puig, que ha destacat el valor del centre “perquè hi haja ciutadans més formats i que tinguen no sol coneixement, sinó també uns valors arrelats en la nostra manera de ser”.

Per la seua banda, l’alcalde de Vilanova de Castelló ha valorat positivament la sintonia amb la Generalitat per “avançar en el sosteniment i el bé de les persones, que és el que ens identifica”.

A més, Noguera ha manifestat la importància per a l’Ajuntament del fons de cooperació municipal engegat per la Generalitat valenciana, que ha qualificat de “un salvavides importantíssim per destinar aquests diners a les partides” que cada localitat necessite.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana