Puig valora la renúncia de Rodríguez a competir en el PSPV per l’estabilitat

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha valorat la decisió del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, de no competir finalment a la secretaria general del partit en la província perquè ara l’important és “l’estabilitat”. No obstant açò, li ha mostrat “tot” el seu “suport en el futur”.

Puig, després d’assistir a la presa de possessió de la professora Maria Isabel Guadiola Savall com a membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), ha assenyalat sobre este tema que la renúncia de Rodríguez a optar a la secretària provincial compta amb tot el seu suport.

PublicitatTroballengua  

Sobre este tema, ha assenyalat que en estos moments els ciutadans de la Comunitat Valenciana “no estan especialment preocupats per esta qüestió”, sinó que allò que és “important és aportar allò que puguem a l’estabilitat i a millorar la posició de la Comunitat Valenciana”.
“Hi ha discussions de caràcter intern que es poden superar”, ha constatat.

Amb tot, Puig ha destacat que Rodríguez està fent “molt bé la seua tasca” al capdavant de la Diputació de València i en l’alcaldia d’Ontinyent. Per açò, li ha mostrat tot el seu suport per al futur.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana