Roba material d’una empresa de Paterna

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El valor del sostret ascendia a uns 9.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a un home de 32 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de furt, després de pel que sembla apoderar-se de divers material professional d’una empresa de Paterna el muntant de la qual ascendia a 9.000 euros. Després de ser detingut va retornar part del material sostret que va ser lliurat al seu propietari.

PublicitatTroballengua  

Les recerques es van iniciar a la fi d’octubre en tenir coneixement els policies que en una empresa de Paterna un home s’havia apoderat d’un material professional que estava valorat en uns 9.000 euros.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que el sospitós en una furgoneta va carregar el material que es trobava en una zona adjacent pertanyent a la mateixa nau de l’empresa, a pesar que una treballadora li va indicar que aqueix material era propietat de l’empresa.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de furt, així com va lliurar part del material sostret.

El detingut, amb antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana