Roben en un centre comercial dues dones

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Utilitzaven una borsa folrada per a evitar ser detectades davant els controls de seguretat

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dues dones de 18 i 24 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència, després d’apoderar-se de diversos productes en un centre comercial i enfrontar-se a dos vigilants de seguretat amenaçant-los i agredint-los. Els articles sostrets ascendien a 345 €. Els agents van intervenir una borsa folrada.

PublicitatTroballengua  

Els fets van ocórrer la vesprada del dilluns, quan els policies que patrullaven pel carrer, van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a un centre comercial de València, on pel que sembla s’acabava de produir un robatori amb violència.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van observar a una dona discutint amb un vigilant de seguretat, que després de veure als agents va accedir a pujar a la cambra de seguretat, on esperaven una altra dona amb un segon vigilant de seguretat.

Tots dos vigilants de seguretat havien demanat en reiterades ocasions a les dues sospitoses que lliuraren tots els productes, davant la negativa d’aquestes i després de diverses amenaces i agressions, van aconseguir retenir-les fins a l’arribada dels agents. Els articles sostrets ascendien a uns 345 €.

Els policies després de realitzar diversos esbrinaments van detenir a les dues dones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència.

Les detingudes, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana