Sabrina Aparicio Campos és nomenada Reina de les Festes de Benifaió 2018

La reina 2018 va agrair a tots els assistents en el seu acte de nomenament “el fet de començar ja a compartir junts este important any”.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El saló d’actes del Consell Agrari Municipal de Benifaió va acollir divendres passat el nomenament oficial de la jove Sabrina Aparicio Campos com a Reina de les Festes 2018.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz i la regidora de festes Júlia Manuel van fer lliurament a Sabrina del pergamí que l’acredita com a nova representant de les festes patronals que tindran lloc durant el mes d’agost en honor a Santa Bàrbara.

PublicitatTroballengua  

En l’acte va estar present la reina eixint Ana Boiza Araque qui encara té un últim acte, la imposició de la corona i la banda a la seua successora que està previst celebrar-se el divendres 3 d’agost com a jornada que donarà el punt i eixida a les festes 2018.

L’alcaldessa va anunciar en la seua intervenció que amb este nomenament “comencem ja el compte enrere cap a unes festes que s’estan treballant amb gran il·lusió des de la regidoria de l’àrea en un any important per a este càrrec de Reina en complir-se el 50 aniversari des del seu inici i amb diversos actes programats ja per celebrar esta efemèride”.

La reina 2018 va agrair a tots els assistents en el seu acte de nomenament “el fet de començar ja a compartir junts este important any”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana