STEPV reclama l’abonament de les nòmines

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La Conselleria d’Educació va facilitar ahir les dades oficials del professorat que no ha cobrat aquest mes d’octubre. En total són 1.123 docents que es distribueixen territorialment d’aquesta manera: a València, 960 persones; a Castelló, 65; i a Alacant, 98. D’aquestes, la meitat de les persones que no han cobrat a València és perquè els falta documentació. A Castelló, totes les persones que no han cobrat és pel mateix motiu, mentre que a Alacant això ha passat en una tercera part.

La Conselleria va explicar, a més, que estan treballant perquè el curs que ve no torne a produir-se aquesta situació, tanmateix el Sindicat exigeix que s’abonen les nòmines immediatament i que no calga esperar a final de mes perquè es normalitze aquesta situació.
Aquest fet provoca que hi haja docents que han de sobreviure tres mesos sense cap abonament: setembre, octubre i novembre. Hi ha casos en què un docent va finalitzar el contracte en juny de 2017 i ha estat adjudicat en juliol o setembre i estarà, per tant, 5 mesos sense cobrar.

PublicitatTroballengua  

STEPV ja va convocar concentracions el passat 10 d’octubre i continuarà pressionant l’administració perquè resolga aquesta problemàtica. La Coordinadora de Professorat Interí s’ha sumat a aquestes concentracions, ja que la immensa majoria del professorat afectat forma part d’aquest col·lectiu, tot i que també s’han vist afectats docents funcionaris de carrera.

STEPV continua animant al personal afectat a presentar reclamacions i denúncies pels impagaments i exigir interessos de demora per la manca d’eficàcia de l’administració.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana