viernes, 19 abril 2024

Triomfs del València Club de Judo a Portugal i el Marroc

El Valencia Club de Judo, que compta amb el suport de la Diputació de València, continua acumulant victòries dins i fora d’Espanya. Recentment, ha aconseguit medalles en el Campionat d’Espanya Junior, en l’Internacional Junior de Coïmbra i en la Copa del Món de Casablanca Sènior, a més de guanyar totes les trobades en la segona jornada de la lliga de clubs, tant en la categoria femenina com en la masculina.

El dia 11 de març es va celebrar en la ciutat madrilenya de Pinto el Campionat d’Espanya en la seua categoria junior, en el qual el València Club de Judo va aconseguir tres campions amb Nina Esteseo en la categoria de -52Kg femenina, Roberto Florentino en la categoria de -100Kg masculina, i Jose Nova en la categoria de +100Kg masculina.

La medalla de plata en la categoria de -44Kg femenina la va aconseguir Carla Montañez, disputant la final amb la seua companya de federació, l’alacantina Mireia Rodríguez. Per la seua banda, Alberto Varela no va poder disputar el bronze per lesió i es va classificar en cinquè lloc en la categoria de -73kg masculina.