jueves, 28 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme edita en sis idiomes la guia ‘València Ciutat de la Seda’

Colomer: "pertànyer a la Ruta, que no acabava en la Venècia de Marco Polo, sinó en la Llotja de la Seda de València, ens fa partícips d'un projecte cultural que ens diferencia, ens fa singulars i ens internacionalitza"

L’Agència Valenciana del Turisme ha editat en sis nous idiomes la guia ‘València Ciutat de la Seda’, amb l’objectiu de potenciar la projecció internacional d’este projecte. D’esta manera, després de l’actual edició de castellà, s’han llançat nous exemplars en diferents idiomes. En concret, en valencià, anglés, francés, italià i xinés.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT), Francesc Colomer, ha assenyalat que, amb esta iniciativa, des de la Generalitat “volem potenciar la projecció internacional del projecte Ruta de la Seda”.

El titular de Turisme ha remarcat el “llegat velluter” de la Comunitat Valenciana i ha assegurat que el fet de “pertànyer a la Ruta, que no acabava en la Venècia de Marco Polo, sinó en la Llotja de la Seda de València, ens fa partícips d’un projecte cultural que ens diferencia, ens fa singulars i ens internacionalitza”.

Així mateix, ha indicat que “cada vegada més, la ruta està freqüentada per turistes orientals i amb la traducció al xinés volem donar-li major promoció i divulgació”, ha afegit.

Projecció Internacional de la Ruta de la Seda

Cal destacar que l’Agència Valenciana del Turisme, amb l’objectiu de dotar de projecció internacional la Ruta de la Seda, està treballant i col·laborant amb dues agències de Nacions Unides: el centre Unesco València i l’Organització Mundial del Turisme, responsables de Patrimoni i del Turisme respectivament.

Pel que fa al centre Unesco, existeix un conveni amb l’AVT per a dur a terme diferents iniciatives relacionades amb la recerca i divulgació del llegat velluter de València, entre les quals destaca l’organització de la Multaqa. Per a enguany 2018 l’import del conveni ascendeix a 30.000 euros.

D’altra banda, l’AVT col·labora en el programa de la Ruta de la Seda de l’Organització Mundial del Turisme, una iniciativa que pretén desenvolupar un nou producte turístic entorn del llegat velluter i en el qual participen 33 països.

Gràcies a esta col·laboració, es va celebrar en 2017 en la ciutat de València la València Silk Road Task Force, reunió en la qual van participar prop de 20 països i a la qual va assistir el secretari general de l’OMT.

A més, l’OMT en col·laboració amb la Universitat de València i l’AVT va organitzar el passat mes de novembre un Curs de Formació i Capacitació en Gestió de la Ruta de la Seda dirigit a persones de tot el món.

Últimas noticias

Contenido relacionado