Va atracar dos bancs a València amb una nota, “açò és un atracament”

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Alhora exhibia una arma pistola

Va obtenir un botí de 9.663 euros entre els dos bancs
Agents de la Policia Nacional han detingut a Manises a un home de 53 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de dos delictes de robatoris amb intimidació amb pistola en entitats bancàries de València, en les quals va aconseguir portar-se quasi 10.000 euros. Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervenir la vestimenta utilitzada en els fets i un telèfon mòbil.

PublicitatTroballengua  

Les recerques es van iniciar el 15 de febrer en tenir coneixement els agents d’un atracament en una sucursal bancària de València amb arma de foc, en el qual una persona hauria entrat i exhibit una pistola, li va lliurar una nota manuscrita a la caixera on deia “açò és un atracament, dóna’m tots els diners”, aconseguint uns 6.000 euros.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que s’havia produït un altre atracament, d’igual manera que l’anterior, en un altre banc de València en el qual en aquesta ocasió l’autor va aconseguir un botí de 3.600 euros.

Els investigadors després de realitzar les indagacions oportunes van arribar a la conclusió que es tractava de la mateixa persona, per la qual cosa després d’esbrinar la seua identitat, així com que vivia a Manises, es van desplaçar fins allí i ho van detenir com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació. Els agents van realitzar un registre en el seu domicili on van intervenir dues camises, una jaqueta i un telèfon mòbil.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana