```
martes, 23 abril 2024

El Valencia C.F. se queda a les portes de la remuntada (2-3)

El Valencia C.F. va caure derrotat en Mestalla, en un partit que se va posar cara amunt amb 0-3, però en el qual els gols de Nani i Zaza varen servir per estar molt a prop de remuntar.

El partit va començar molt mal pels interessos valencianistes. I és que, en el primer minut, un baló llarg el baixava amb el cap Willian José cap a Juanmi, que buscava el centre amb tan mala sort pels nostres que el baló colpejava en Diego Alves i acabava en gol. El colp va ser molt dur, i al Valencia C.F. li va costar refer-se. Els de Voro no aconseguien el control de la pilota, i la Real Sociedad creava perill amb remats com el de Iñigo Martinez en un córner, que se’n va anar alt per molt poc, o el de Canales, amb un xut des de dins de l’àrea que se’n anava al lateral de la xarxa. La resposta venia de les botes d’Enzo Pérez, amb una recuperació i xut que no va trobar porteria per poc. I tot se va posar més negre quan Siqueira va cometre penalti sobre Odriozola i Willian José, des dels onze metres, va fer el segon. I amb eixe resultat se va arribar al descans.

En el segon temps, Voro va donar entrada a Lato per Siqueira. A poc a poc, l’equip va millorar i va trobar més profunditat. Nani va crear perill, primer amb un xut de falta i després amb una carrera per banda que acabava parant Rulli. El següent en entrar per tractar de buscar alternatives en atac va ser Cancelo en lloc de Munir. Però no era el dia, i Oyarzábal era l’autor del tercer gol després d’una combinació en atac de l’equip basc. Va quedar temps per a l’esperança, ja que Nani va acurtar distàncies des dels onze metres després d’un penalti per mans de Yuri. I més encara quan, només quatre minuts després, Zaza feia el segon aprofitant un centre des de la dreta. El partit se tornava totalment boig, i el propi Zaza quasi empata amb un remat de cap. Els chés ho va intentar fins el final, però no va poder remuntar.