viernes, 19 abril 2024

El València CF s’imposa al SV Werder Bremen

Ben posicionat sobre el verd, amb llargues possessions i marcant correctament els temps, el quadre blanquinegre cercava el gol que li donara avantatge en el marcador. Parell, al cap de 4 minuts de joc, va tractar de sorprendre el porter rival i a prop va estar de fer-ho. Mentre que, el quadre alemany centrava les seues accions de perill a pilota parada. Kainz va provar a Jaume amb un xut llunyà al qual el porter va respondre amb una gran actuació enviant la pilota a córner i evitant el gol local.

No seria fins al min. 21, quan el ‘10’ valencianista anotaria per als de Marcelino després d’un llançament de falta magistral. D’aquesta manera, amb un tret potent i ajustat signava el de Coslada el seu primer tant en aquesta pretemporada.

Arran del tant, el conjunt alemany va aconseguir el control del partit i es va mostrar molt més actiu en atac. Augustinsonn va rematar enfront del marc però el seu xut va quedar bloquejat per la saga valencianista. Els de Marcelino, seriosos en defensa, van frenar tota escomesa rival i es van marxar als vestuaris defensant la renda.

Després del descans, Marcelino va donar entrada a nous futbolistes però la dinàmica de la primera meitat va canviar. En aquest segon temps va ser el Werder Bremen qui va posar en destrets a la defensa blanquinegra encoratjats per l’embranzida de la seua afició. Els locals dominaven les accions del joc en una cerca incansable per empatar i el gol va arribar per als locals mancant 17 minuts per al terme de la trobada.

Abans, Mina i Nacho Gil havien tingut les seues opcions per a marcar el segon però seria Bategue l’encarregat de fer l’1-2 definitiu. Finalment, l’equip valencianista supera la penúltima prova abans de l’arrencada de lliga en imposar-se al Werder Bremen en el Wesertstadion.

Fitxa tècnica:

Werder BremenPavlenkaBauerAugustissonDelaneyKainzGondorfKruseVeljkovic, Gebre SelassieVaig sanar i Eggestein.

També van jugar: ZetererGarcíaCardirolaBargfrede i Bartels.

València CF: Jaume Montoya Vezo Javi Jiménez Gayà Cancel·le Medrán Parell Carlos Soler Rodrigo Zaza

També van jugar: Net, Nacho Gil, Orellana, BategueSanti Mina, Nacho Vidal, AbdennourMaksimovic, Eugeni i Nando.

Gols: 0-1 min.21, Parell; 1-1 min. 74, Kruse; 1-2, min. 85, Bategue.

Incidències: Sisé partit amistós de pretemporada del València CF, disputat en el Wesertstadion de Bremen (Alemanya).