Més de 1.600 persones activen la TuiN Jove en el seu primer mes d’ús

El nou títol permet als usuaris de fins a 30 anys una bonificació del 15% respecte a la targeta moneder ordinària

La TuiN Jove, engegada el 24 d’abril en Metrovalencia, ha superat en el seu primer mes d’ús les expectatives creades amb este títol de transport i ja són 1.635 persones de fins a 30 anys les que compten amb esta targeta personalitzada que permet aplicar una bonificació del 15% en la targeta moneder TuiN, el títol de referència per al client freqüent.

A més, en els casos de les famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que gaudeixen els seus membres.

De les citades 1.635 Targetes Jove de Metrovalencia, 1.363 (83,36%) són de caràcter general; 216 de TuiN Jove 20 (13,21%); i 56 Tuin Jove 50 (3,43%). Amb estes dades, en un sol mes ja dupliquen les targetes emeses per a estudiants mitjançant convenis amb ajuntaments i col·legis que, per al següent curs acadèmic, molt probablement seran substituïdes per alguna de les Tuin Jove.

Este ascens de la Targeta Jove a València s’ha experimentat a costa del Bonometro que, encara que encara és hegemònic en el repartiment de títols de transport en Metrovalencia, cada mes perd quota de protagonisme en favor de la targeta moneder TuiN, gràcies als seus múltiples avantatges, especialment un preu més reduït que el bo de deu viatges.

Característiques

La nova TuiN Jove de Metrovalencia és una targeta personalitzada que, amb un cost inicial de 4 euros per a l’adquisició del suport, permet aplicar la citada bonificació del 15% sobre la targeta moneder TuiN al moment de càrrega del saldo.

Esta targeta intel·ligent té, a més, altres avantatges afegits, ja que no obliga a realitzar un consum mínim mensual, sinó que el seu titular gaudeix del descompte des del primer euro de consum; per contra, la targeta té un topall de consum màxim mensual, segons el nombre de zones recorregudes, a partir del moment de les quals el titular viatja gratis la resta del mes. D’esta manera, pot viatjar tot l’any i gaudir dels seus avantatges sense haver de canviar de títol segons l’ús que faça d’este.

El cost per viatge en una zona, que en la TuiN convencional és de 0,72 euros, resulta per a un titular de la TuiN Jove a 0,62 euros; el cost de dos zones es redueix d’1,04 euros a 0,89 euros i així successivament amb la resta de nombre de zones, aplicant el 15% de descompte al moment de la càrrega del saldo.

Publicitat