jueves, 18 abril 2024

Playas CD Castelló aconsegueix a Barcelona la seua quarta victòria consecutiva en Lliga

Partit disputat en el “Pabelló Marítim” de Barcelona a les 12 hores del migdia el que va obligar als castellonencs a matinar per a fer el desplaçament fins a la ciutat Comtal, cosa que va semblar afectar-los al principi del partit, ja que no van estar encertats en les passades en els compassos inicials. Malgrat açò, en el minut 4 Héctor va marcar el 0-1 després d’un robatori en mitja pista, després de ser assistit per Juan perquè marcara a plaure. El partit semblava igualat amb ocasions en ambdues porteries però sense encert fins que una passada al centre de l’àrea ho va arreplegar Cristian en el minut 12 per a pujar l’empat al marcador. A partir de llavors van despertar els visitants i van disposar de diverses ocasions però sense encert, mentre que els locals eixien a la contra i si no amb trets des de fora. Amb aquest marcador d’empat a 1 es va arribar a l’intermedi. La segona part va continuar igualada, però després d’una sèrie d’errors en defensa, Adrià va rebre la pilota a la vora de l’àrea i de fort tret ras va aconseguir el 2-1 en el minut 23. A partir d’ací el Playas es va desordenar 3-4 minuts el que va permetre a la Barceloneta tenir diverses ocasions clares d’augmentar el marcador, la qual cosa va aconseguir Marco en el minut 27 després de rematar solament en el segon pal després d’un tret creuat. Un minut després, en el 28, Juan va escurçar distàncies en aconseguir el 3-2 a passada de Guille. Aquest gol va semblar esperonar als de la Plana que en amb prou faenes 4 minuts li van donar la volta al marcador. En el minut 29 i després d’un servei de cantonada, David amb un fort tret que va entrar pel primer pal de la meta local va pujar les taules a l’electrònic. Va seguir Playas portant el pes del partit a la recerca dels tres punts i en una jugada que semblava intranscendent, David vió avançat al porter local i amb un tret des de 30 metres va aconseguir batre-ho per a dalt, establint el 3-4 en el minut 32. Seguien dominant els “orelluts” i arribant amb facilitat a la meta de Carlos i així en el minut 37 David va aconseguir el seu hattrick particular després de retallar amb la dreta i amb una suau vaselina amb l’esquerra establir el definitiu 3-5. En aquest moment, mancant 330 els catalans van traure porter jugador però amb prou faenes van inquietar als avui “blaveros”, finalitzant la trobada amb aqueix resultat que significa la quarta victòria consecutiva dels castellonencs, la qual cosa els situa amb 27 punts en quarta posició i més prop del capdavanter, concretament a 5 punts, després de la derrota d’aquest en Santa Coloma.