17:12 - sábado, 2 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els 11 programes que voràs en “à.”

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dimecres la llista dels projectes de ficció per a emetre en l’ens públic seleccionats per l’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i Altres Mitjans de comunicació (ACC-RTV) després de la consulta preliminar de mercat que es va fer l’any passat.

A aquesta consulta es van presentar un total 167 projectes de ficció el passat mes de maig, dels quals finalment s’han seleccionat deu en el format de “sitcom” i un en el format de “sèrie crossmedia”.

En el cas de les comèdies de situació, la puntuació més alta l’han obtingut, en aquest ordre: “Noves històries medievals”, de Pot de Plom; “Destarifo”, d’Albena Teatre; “Diumenge Paella”, de Beniwood; “De camí”, de Passarel·la; “Dons!”, de la Pinça; “Fracassats pel món”, de Gonzalo Gurrea, i “Ronsa Sud”, de Wicker Films & Waterdrop Fil, “Els cuses que és fan”, dels Cuses que … IAE; “Acomboiats”, de Buenpaso Films, i “Família Baina”, de Dacsa, mentre que el projecte seleccionat per a una sèrie “crossmedia” és “Truc al mar”, de Marben Mitjana.

La resolució recorda que la baremació dels projectes no implica l’acceptació dels pressupostos presentats, que es determinaran en el procediment de contractació que corresponga.

Així mateix, el ACC-RTV exposa que va acordar el passat 23 de març que no procedia la selecció dels projectes de programes una vegada nomenada la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de comunicació, per la qual cosa va acordar remetre els projectes presentats al consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

Finalment, la resolució indica que el CVMC va acordar el passat 11 d’abril que la Direcció general de la Societat Anònima de Mitjans de comunicació estudie els projectes de programes presentats, perquè van “molt vinculats a l’estratègia de programació general i a l’estructura de la graella”.

El CVMC va plantejar a més que existisca “el compromís ferm de seleccionar prioritàriament aquestes propostes abans de contractar-se unes altres”, segons assenyala la resolució signada per l’Alt Consell Consultiu, José María Vidal i datada el passat 25 d’abril.

Últimas noticias

Contenido relacionado