El ‘112 Comunitat Valenciana’ reforça el seu personal un 23% en la Nit de cap d’any i Any Nou

Des de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències es demana "molta prudència tant en els desplaçaments per carretera, com en l'assistència a esdeveniments multitudinaris"

El Centre de Coordinació d’Emergències reforçarà en un 23% els torns d’operadors, coordinadors i supervisors a la sala del telèfon d’emergències ‘112 Comunitat Valenciana‘ els dies 31 de desembre i 1 de gener, segons ha explicat el director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel.

D’esta manera, durant la jornada de Nit de cap d’any, l’increment en el nombre d’operadors a la Sala d’Atenció de Telefonades serà del 43%, mentre que l’augment en el nombre de coordinadors serà del 15%. Pel que respecta al dia 1 de gener, serà d’un 15% en el nombre d’operadors.

Segons ha afirmat José María Ángel, este increment de torns del personal del telèfon d’emergències ‘112 Comunitat Valenciana’ s’efectua per a “garantir la resposta ràpida en les possibles emergències que es puguen donar en una nit de màxim trànsit en les carreteres i els locals d’oci de les ciutats on es desenvolupen els esdeveniments festius de final d’any”.

José María Ángel ha demanat “molta prudència tant en els nombrosos desplaçaments que es vagen a donar en les carreteres entre pobles o ciutats, en distàncies curtes de localitats pròximes, com en les zones urbanes on es donen grans aglomeracions de públic en les macrofestas que s’organitzen”.

“És molt important -ha afegit Ángel-, que davant qualsevol viatge que es vaja a realitzar, els ciutadans s’informen prèviament de la situació meteorològica i que extremen totes les mesures de precaució per a evitar accidents”.

CatalanSpanish