domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Telefónica impulsa el desplegament de fibra òptica a Alcoi

Telefónica arriba amb la seua fibra òptica a les zones de Baradello i Sergent per a connectar com mai a 364 llars i negocis d'estes urbanitzacions.

Des d’este mes de juny esta àrea alcoiana ja té accés a nous serveis, aplicacions, continguts i plataformes que només poden ser prestats a través de fibra òptica. Amb esta actuació, Telefónica reafirma el seu compromís per a millorar la qualitat de vida de les persones: acosta a casa la millor tecnologia, facilita el desenvolupament dels negocis i contribueix en el progrés tant d’Alcoi com de tota la Comunitat Valenciana.

Actualment, Telefónica ja ha instal·lat cobertura de fibra òptica en més de 38.996 domicilis i empreses d’Alcoi i preveu seguir amb el desplegament durant el 2020 en este municipi valencià.

Beneficis de la fibra òptica

La fibra òptica des de la central fins a la llar o el negoci és actualment la tecnologia de connectivitat fixa més avançada del mercat. En l’àmbit domèstic, la fibra òptica simètrica de 600 MB que ofereix Telefónica permet veure televisió d’alta definició com Movistar+, gaudir de jocs en línia amb gran fluïdesa, realitzar videoconferències de màxima qualitat i navegació ultra ràpida en Internet, fins i tot, des de diferents dispositius simultàniament sense que l’estat de la connexió patisca alteracions.

En els últims anys, la Telefónica està invertint en la construcció d’una xarxa totalment nova que potencia el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana: modernitza la manera de treballar facilitant el desenvolupament quotidià a autònoms i pimes i presta millors serveis als usuaris perquè accedisquen a totes les possibilitats del món digital.

“Les comunicacions ultraràpides de Telefónica són el suport adequat sobre el qual poden desenvolupar-se tecnològicament les empreses i les llars. Els milers de quilòmetres de la nostra fibra òptica desplegats a la província d’Alacant permeten ajudar, i molt, en aquest procés de transformació digital i arriben per a connectar el territori com mai.”, destaca Bruno Vilarasau, director d’Administracions Públiques i Serveis Digitals de Telefónica en la Comunitat Valenciana.

Per part seua, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, assenyala que “la instal·lació de fibra òptica a les urbanitzacions del Baradello i el Sergent és una aposta que permet millores tant en l’àmbit domèstic com comercial gràcies a l’increment notable de la velocitat d’accés a Internet. A partir d’ara els veïns i les veïnes de la zona ja poden aprofitar tots els avantatges d’esta moderna xarxa de comunicació. Des de l’Ajuntament i Telefónica ja realitzem un esforç per a la instal·lació d’una antena que va permetre solucionar un problema que anaven patint, durant anys, estes urbanitzacions amb la falta de cobertura, i ara es fa un pas més, i estos ciutadans ja disposen d’un servei equiparable a la resta de la ciutat”.

Telefònica en la Comunitat Valenciana

Telefònica ratifica el seu compromís pel benestar econòmic i social de la Comunitat Valenciana. Mostra d’això són els 90 punts d’atenció a la disposició dels clients, els més de 104 milions d’euros facturats a un total de 72 proveïdors locals, la contribució al treball a través dels 1.349 empleats directes, el 98% de la població en cobertura 4G i més del 65% de les llars i negocis que disposen de fibra òptica en el territori. A més, Telefónica fa costat al sector de les TIC, la cultura, l’emprenedoria i l’esport mitjançant diferents patrocinis.

Últimas noticias

Contenido relacionado