jueves, 18 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rajoy (PP): Promet financiació i el Corredor Mediterrani

El president del Govern i candidat a la reelecció pel PP, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest divendres que assumirà compromisos com “abordar el finançament autonòmic i tancar definitivament l’alta velocitat a la Comunitat Valenciana”, així com el Corredor Mediterrani i “arreglar el problema de l’aigua”. “Ja sé que ho hem de fer i ho anem a fer”, ha dit.

Així s’ha manifestat Rajoy en un míting del PP celebrat en el Museu Príncep Felipe de València al que han assistit, segons fonts ‘populars’ unes 5.000 persones i en el qual ha estat acompanyat, entre uns altres, per l’eurodiputat del PP Esteban González Pons; la presidenta del PPCV, Isabel Bonig; l’expresident de la Generalitat Alberto Fabra o la exalcaldessa de València Rita Barberá, a més dels tres caps de llista del partit al Congrés per la Comunitat Valenciana: Elena Bastidas, José Manuel García-Margallo i Miguel Barrachina.

En un acte en el qual també han estat presents el president de la patronal valenciana Cierval, José Vicente González, i el de Càmera València, José Vicente Morata, Rajoy ha sigut rebut al crit de “president”, “qui va a guanyar?, el Partit Popular”, “oa, oa, oa, Rajoy a la Moncloa” o “es nota, se sent, Mariano president” per un auditori ple de banderes del PP, d’Espanya i senyeras valencianes. L’acte ha sigut clausurat per l’himne regional amb els dirigents en l’escenari.

A l’inici de la seua intervenció, Mariano Rajoy ha assenyalat que el PP tanca la campanya electoral a València “per primera vegada” i ha explicat els motius: “La tanquem ací perquè toca, perquè el PP de la Comunitat Valenciana és un gran partit i perquè ho dic jo, ho sent i ho cree”.

Rajoy ha instat aquest divendres als espanyols a votar al PP si volen que guanye la formació ‘popular’, però també si volen que “no hi haja una coalició que puga portar a Espanya a la ruïna” per a després advertir: “No estem avui a Espanya per a jugar a la ruleta russa”.

Últimas noticias

Contenido relacionado