15% de descompte a titulars de Carnet Jove en els Cursos d’Idiomes 2018 a Europa

  • S’organitzen cursos d’anglés, francés, italià i alemany.
  • També s’aplica un 10% de descompte en cursos a el Canadà i els EUA.

Els joves de 14 a 30 anys que siguen titulars del Carnet Jove podran beneficiar-se d’un descompte del 15% sobre l’import dels Cursos d’Idiomes 2018 a Europa i d’un 10% de descompte en la resta de cursos.

El programa de cursos d’idiomes va dirigit a joves entre 14 i 35 anys, i té per objecte l’estudi d’anglés a Gran Bretanya, Irlanda, Canadà i Estats Units; també s’organitzen cursos de francés a França; d’alemany a Alemanya i Àustria i d’italià a Itàlia.

Rovira  

Altres modalitats són cursos per a menors de 14 a 17 anys, especialment a l’estiu, així com cursos per a la preparació d’exàmens oficials i altres cursos especialitzats com a cursos d’anglés per a professors, cursos impartits en universitats i cursos amb allotjament en campus o cursos d’anglés amb allotjament en residència.

Els preus inclouen les classes de l’idioma triat, l’allotjament en famílies, apartaments o residències d’estudiants, en molts casos la mitja pensió i una pòlissa d’assistència mèdica durant tota l’estada.

Aquest programa és resultat de la col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut de la Comunitat Valenciana (IVAJ), entitat depenent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i els departaments de Joventut de la Múrcia, Andalusia, Navarra, Castella i Lleó, Extremadura, Madrid, Illes Balears, Illes Canàries, Galícia, i Ceuta.

PublicitatJuega Limpio Orihuela