8:44 am - Saturday, 11 July 2020

1,5 milions per a ajudes urgents per a la substitució de vehicles afectats per DANA

- Publicidad -Reciplasa

L'ajuda individualitzada ascendeix a 1.000 euros per a l'adquisició d'automòbil, tant de primera matriculació com usat.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El ple del Consell ha aprovat un decret per a la concessió directa d’ajudes urgents dirigides a persones físiques que adquirisquen un nou automòbil o motocicleta, en substitució d’aquells de la seua propietat declarats “sinistre total”, com a conseqüència del temporal de pluja i vent produït per la DANA en la Comunitat Valenciana, entre els dies 11 i 14 de setembre.

De conformitat amb les primeres estimacions del Consorci de Compensació d’Assegurances, el nombre de vehicles afectats per este temporal supera els 2.500, per la qual cosa, davant la magnitud d’esta xifra, procedeix la tramitació de les ajudes amb la màxima urgència, amb la finalitat d’atendre les necessitats de mobilitat dels seus propietaris i propietàries.

El decret, a proposta conjunta entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, concedeix ajudes directes per un import global màxim d’1,5 milions d’euros per a pal·liar els danys produïts en vehicles per este temporal en els municipis afectats.

Les presents ajudes aniran destinades a compensar l’adquisició directa o per mitjà d’operacions de finançament per lísing financer o arrendament per rènting (també anomenat lísing operatiu) d’automòbils i motocicletes amb data de matriculació posterior a l’1 de gener de 2014.

En concret, l’ajuda individualitzada ascendeix a 1.000 euros per a l’adquisició d’automòbil, tant de primera matriculació com usat. Per a l’adquisició de motocicleta de primera matriculació, l’import ascendeix a 200 euros i 100 euros per l’adquisició de motocicleta usada. En el cas d’adquisició d’automòbils elèctrics, híbrids i híbrids endollables, la subvenció incrementarà en 500 euros.

A més, els automòbils susceptibles de ser incentivats hauran de figurar en la Base de Vehicles de l’IDAE:
consultar ací

Les persones físiques el vehicle de les quals haja sigut declarat “sinistre total” com a conseqüència de la DANA i que reunisquen els requisits per a ser beneficiàries tindran tres mesos per a sol·licitar les ajudes a partir de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

La Protectora d’Alcoi llança campanya informativa per a propietaris de mascotes

Colabora l'Ajuntament amb la protectora. Els seus voluntaris, a peu de carrer, realitzaran una breu entrevista per saber més informació sobre els animals, informant sobre els deures i les obligacions de tindre una mascota.

La militància dóna el “sí” a Maria José Catalá amb un 98,54%

Catalá: "València continuarà oferint noves glòries a Espanya"

Alacant supera els 4.000 contagiats per coronavirus

Dels 24 positius nous, Alacant registra 5 nous casos a Alacant i ja suma 4.004; encara que ja no té cap residència de majors sota vigilància per brot de coronavirus.

El rebrot de Castelló suma 4 nous casos positius i ja són 35

A més, dels 24 nous positius a la Comunitat, Castelló registra 5 nous casos.

Un nou sistema de nebulització reforçarà la desinfecció dels carrers de Castelló

El regidor de Reciclatge i Gestió de Residus de Castelló, Ignasi Garcia, ha visitat les instal·lacions d'FCC-Fobesa per a conéixer el funcionament del nou sistema...

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià