La 15K nocturna recorrerà els carrers més emblemàtics de la ciutat de València

L'alcalde participarà en esta prova que se celebra dissabte que ve

Publicitat

La sisena edició de la 15K Nocturna Banc Mediolanun se celebrarà dissabte a partir de les 22.30 hores, i eixirà, per primera vegada en els seus sis anys d’història, de l’avinguda Enginyer Manuel Soto. Els corredors es dirigiran cap a l’avinguda del Port per finalitzar en la Marina de València.

L’alcalde de València, Joan Ribó, participarà en esta prova que ha presentat hui la regidora delegada d’Esports, Maite Girau, acompanyada pel president del Club d’Atletisme València Esports, Rafa Blanquer; el president de la Fundació València Club Atletisme de la Comunitat Valenciana i entitat organitzadora de l’esdeveniment, Rafa Blanquer Ángel; i el responsable del Banc Mediolanum a la Comunitat, Joaquín Maldonado.

PublicitatRovira  

En la seua intervenció la regidora ha explicat que el recorregut d’esta prova, que compta amb l’homologació de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (REFA) i forma part del seu Calendari Nacional en l’àmbit de competició internacional, travessarà alguns dels punts «més emblemàtics de la ciutat», i ha aclarit que el traçat ha experimentat lleugeres modificacions respecte a l’edició anterior, «sense perdre l’essència de ser un circuit totalment pla que recorre vies àmplies amb l’objectiu d’afavorir una carrera amb les millors prestacions».

este efecte, ha aclarit la regidora, treballaran coordinats els diferents servicis municipals. La gran cita nocturna estarà assistida per més de 140 policies locals i al voltant de 80 voluntaris que vetllaran perquè la carrera «es puga desenvolupar amb les menors molèsties possibles dissabte a la nit per a la ciutadania».

Enguany, la 15k Nocturna comptarà a més, «amb la presència d’un notable elenc de competidors d’elit». Un total de 23 corredors d’alt nivell que arribaran a València procedents de Kenya, Etiòpia, Uganda, Burundi o Israel.

Els interessats a participar encara són a temps d’aconseguir el seu dorsal per un cost de 20 euros en la fira del corredor, que obrirà les seues portes divendres a les 10 hores a l’edifici de Drassanes, situat en el Port de València.

La regidora ha convidat a tota la ciutadania «a participar en esta emblemàtica prova per a València, l’única nocturna, que veritablement dóna lloc a nombroses emocions, ja que permet gaudir la nostra ciutat de nit».

PublicitatJuega Limpio Orihuela