viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El camp de futbol José Manuel Pesudo d’Almassora instal·la dutxes antivandàliques

L’Ajuntament d’Almassora ha reparat les deficiències del camp de futbol José Manuel Pesudo després d’invertir 55.000 euros en les instal·lacions.

Les obres han inclòs la instal·lació de subministraments sanitaris antivandàlics després dels danys ocasionats a l’equipament des de la seua construcció. La impermeabilització de les dutxes, la instal·lació d’elements antivandàlics i la pintura interior de l’edifici han permés renovar la imatge de l’estadi en el qual juga el CD Almassora.

La valoració inicial dels danys en els vestuaris va descobrir defectes d’obra arrossegats des de la construcció de l’edifici i, d’altra banda, deficiències derivades del mal ús de les instal·lacions. En concret, el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) va elaborar un registre que va incloure polsadors, dispositius per a assecar les mans i aixeteria de les dutxes arrancats o danyats per un ús incorrecte.

Després del catàleg d’incidències, el SMML va disposar un pressupost de 55.000 euros per a reparar les deficiències i retornar el José Manuel Pesudo a la seua imatge original. Aquesta inversió ha permés impermeabilitzar totes les dutxes i substituir les canaletes d’obra per prefabricades, renovar els polsadors de les aixetes que no funcionaven i apostar per noves dutxes antivandàliques i ecològiques. Aquest sistema evitarà que puguen arrancar-se de la paret i, al mateix temps, gestionarà l’aigua de forma més eficient per a evitar un consum excessiu.

Les obres, que s’han estés durant mes i mitjà, conclouran la setmana vinent amb un repàs a l’escaiola de l’edifici. Entre les millores ja executades figura també la pintura dels passadissos i la barana de les escales, així com l’entrada i l’escala fins al primer pis, la reparació de les goteres dels vestuaris, la impermeabilització de les cobertes i la subjecció de peces de marbre desenganxades, a més de la instal·lació d’una font.

L’edil de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha incidit en el volum de millores dutes a terme pel departament sense necessitat d’interrompre entrenaments ni partits i ha recordat que el José Manuel Pesudo “ha de ser un exemple de respecte als jugadors de tots els equips, però també al mobiliari i al mateix edifici, emblema de l’esport local”.

També el regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha instat als usuaris de l’estadi, locals i visitants, al correcte ús de les dependències per a evitar un nou desemborsament a càrrec de les arques municipals a causa de la mala utilització dels serveis. “Els valors de l’esport han d’estar presents, també, fóra del camp, és una qüestió de civisme”, ha assenyalat.

Últimas noticias

Contenido relacionado