180 xiquets i xiquetes disfruten de l’Escola de Pasqua a Nules

Un total de 180 xiquets i xiquetes de Nules estan participant en la programació de l’Escola de Pasqua que en la present edició porta el lema “Un, dos, tres conillet amagat”. Les activitats van començar dimarts passat i es desenvoluparan fins al divendres 26 d’abril.

“Aquest any comptem amb una alta participació, ja que s’han inscrit un total de 180 xiquets i xiquetes. Aquesta escola compta amb unes places limitades que es troben al voltant de 150 i aquest any s’han superat les previsions”, comenta la regidora de Joventut i d’Infància, Rosa Ventura.

Les activitats tenen lloc al CEIP Lope de Vega en horari de 9.00 a 14.00 hores i cada dia es realitza un taller diferent relacionat amb la Pasqua, així doncs la programació compta amb tallers de cuina, on faran la tradicional mona de pasqua, de manualitats, de pintura i també amb jocs esportius i tradicionals, a més hi ha escola matinera a partir de les 8.30 hores, “aquesta escola es fa perquè en el període vacacional de Pasqua els pares que treballen puguen compaginar l’horari professional i el personal”, matisa Rosa Ventura.

Els xiquets i les xiquetes participants tenen entre 3 i 12 anys i estan dividits en diferents grups per a realitzar les activitats segons l’edat, de manera que hi ha un grup de 3 a 5 anys que correspon al cicle d’Infantil; un altre grup amb xiquets i xiquetes de 6 a 8 anys que cursen primer i segon de Primària; en un altre es troben els xiquets de 9 a 10 anys que es troben en tercer i quart de Primària; i l’últim grup correspon als xiquets en edats d’11 a 12 anys que estudien cinqué i sisé de Primària.

Cal destacar que el preu d’inscripció a l’Escola de Pasqua és de 10 euros i que els xiquets i les xiquetes matriculats estan assegurats per a eixos dies durant les activitats realitzades dins l’horari establit.

CatalanSpanish