sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Programa per passar cap d’any a Morella.

Les activitats programades per al Nadal pel consistori municipal, amb la col·laboració d’altres entitats associatives del municipi, estan tenint molta participació. El programa inclou activitats tradicionals, culturals o infantils. Així doncs, aquesta vesprada la gent gran del Centre de Dia i de la Residència de la 3ª Edat rebrà la visita de la Coral de l’escola de música. Demà per a acomiadar l’any 2015 i donar la benvinguda a l’any nou es realitzarà la ja tradicional Cursa no competitiva de Sant Silvestre, on gent de totes les edats pot participar en aquesta cursa que té un recorregut pel casc urbà del municipi. Per la nit, tindrà lloc una de les grans novetats d’aquest any com serà la festa de Cap d’Any, que pretén incrementar l’oci i la diversió a la ciutat. L’entrada per a aquesta, que comptarà amb l’orquestraRumbo Norte i dj Ado, serà gratuïta i els beneficis es destinaranal clubs esportius del Morella FC, Renomar Els Ports i CBF Morella. A més, s’estan preparant més sorpreses, com repartiment de cava per als primers assistents o regals sorpresa. Una gran combinació d’elements per a entrar de la millor manera possible en 2016. La regidora de cultura i festes, Rocío Querol, destaca “la col·laboració de diverses entitats i animem a la participació en totes les activitats”.

Un altre dels atractius que té Morella durant aquests dies i que és una gran novetat és la il·luminació que ha instal·lat Ferrero Rocher. Morella va ser el poble més votat en la campanya “un poble bell i bo” d’aquesta marca de bombons i, per això, el poble brilla d’una manera especial, amb 170.000 bombetes que il·luminen el carrer Blasco d’Alagó i les places Colom i dels Estudis. Un atractiu especial, que ha fet que ja siguen centenars de persones les que acudisquen a la localitat per veure aquesta il·luminació.

Altres activitats que tindran lloc els propers dies són el Jocambient (del 3 al 5 de gener), esplai de jocs i tallers tan esperat pel públic infantil i que aplega gent de tota la comarca, ique donarà pas a la tradicional cabalgata dels Reis Mags d’Orient. Per altra banda, recordar l’acte de presentació del llibre “Els Majorals de Sant Antoni” el dissabte i la inauguració de l’exposició “Morelladon Beltrani. El primer dinosaure originari de Morella” el diumenge a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament. Tancarà la programació el Bureo de Reis, el 6 de gener, i els actes amb motiu del dia de Sant Julià, el 7 de gener.

Últimas noticias

Contenido relacionado