lunes, 20 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

2.699 alumnes de Benicarló han passat pels tallers del Mucbe sobre civilitzacions antigues

Aquesta setmana han finalitzat els tallers sobre civilitzacions antigues que des del passat mes d’octubre han tractat temàtiques com l’art prehistòric, la cultura ibera, la cultura grega i la cultura romana. En total, han estat 2.699 els alumnes dels centres educatius de Benicarló els que han pogut disfrutar dels tallers, organitzats al voltant de quatre lemes: Som artistes prehistòrics, que ha comptat amb la participació de 601 xiquets i xiquetes; Els mosaics romans, amb una participació de 464 alumnes; Màscares gregues, amb 445 xiquets i xiquetes; i Jocs romans, al qual han assistit 421 alumnes.

Els participants han estat alumnes d’entre 3 i 14 anys que han pogut aprendre on vivien, què menjaven, com es vestien o com s’expressaven les diferents civilitzacions antigues. El treball amb escaiola (per a elaborar les màscares gregues) ha estat un dels millor valorats, seguit del taller de pintura rupestre. També el taller d’escriptura romana ha causat una gran curiositat entre els alumnes.

De cara al tercer trimestre del curs, el Mucbe està treballant per oferir nous tallers, donada la gran acollida que han tingut aquests dedicats a les civilitzacions antigues, tant per part dels alumnes com dels professors, que han valorat la diversitat de les activitats organitzades i la possibilitat que puguen participar tots els xiquets i xiquetes, pel fet de ser gratuïtes.

Últimas noticias

Contenido relacionado