domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes 2 persones per sostraure 14 ordinadors d’una empresa a Bunyol

Aquestes detencions es van produir a les 24 hores de tenir coneixement de la comissió del fet i s’han pogut recuperar 12 ordinadors, a més d’intervenir prop de 500 euros en efectiu

La Guàrdia Civil de València ha procedit en la denominada operació “MEREN” a la detenció amb prou faenes 24 hores de dos homes que havien sostret 14 ordinadors d’una aula d’una empresa municipal de l’Ajuntament de Bunyol.
Aquest operatiu s’inicie el passat 23 d’octubre per la Guàrdia Civil de Bunyol a fi de poder localitzar i detenir als autors d’un robatori amb força del que es té coneixement aqueix mateix dia.

Gràcies a la ràpida actuació dels agents es va poder detectar que els efectes sostrets s’estaven oferint en una pàgina de compravenda d’articles de segona mà.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culmine l’endemà d’iniciar-se, amb la detenció de dos homes, tots dos de 24 anys i de nacionalitat espanyola, implicats en un robatori amb força a Bunyol.

Modus operandi
Els detinguts van forçar una reixa i una finestra per a accedir a l’interior d’una aula i així apoderar-se de 14 ordinadors que havien sigut instal·lats pocs dies abans del robatori.
En aquesta actuació els agents han aconseguit recuperar 12 ordinadors i intervenir prop de 500 euros que els detinguts tenien en el seu poder.
Amb la culminació d’aquesta operació i la recuperació dels ordinadors s’ha pogut tornar a muntar de nou l’aula i reprendre el normal funcionament de les classes que s’havien alterat davant l’absència del material informàtic
Els detinguts han passat a la disposició del Jutjat núm. 2 de Requena.

Últimas noticias

Contenido relacionado