16.4 C
Valencia

El 20 de març serà festiu per als alumnes de la ciutat de València

D'esta manera, els alumnes de València podran gaudir d'una setmana fallera al complet, ja que el 2020 no hi haurà classe des del dilluns 16 al divendres 20.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els alumnes que cursen els seus estudis en la ciutat de València tindran festa el dia 20 de març d’enguany, la jornada posterior a Sant Josep, quan culminen les festes de les Falles amb la tradicional cremà.

Així ho han confirmat fonts de la Conselleria d’Educació, departament que ha acceptat, a través de la Direcció general de Centres Educatius, la proposta realitzada per l’Ajuntament del ‘cap i casal’.

D’esta manera, els alumnes de València podran gaudir d’una setmana fallera al complet, ja que el 2020 no hi haurà classe des del dilluns 16 al divendres 20.

En total, tenint en compte els caps de setmana anterior i posterior als festejos fallers, els escolars comptaran amb nou dies no lectius.

- Publicitat -

Esta modificació del calendari escolar suposa que el curs acabarà un dia més tard del que estava previst al principi: Infantil i Primària finalitzaran el 19 de juny i en Educació Secundària, Batxillerat i FP conclouran el 17 de juny.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,559FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià