21 sancions en tres dies en Borriana per no portar mascareta i incomplir mesures COVID

La Policia Local del municipi entre el dimarts i el dijous ha hagut d'actuar en més de 20 ocasions per la falta de civisme, principalment, per alguns grups de joves reunits en parcs fora de les hores permeses i sense respectar les mesures de protecció enfront dels contagis.

La Policia Local de Borriana en només 72 hores ha hagut de sancionar a més d’una vintena de persones per incompliment d’algunes de les normes de prevenció de la COVID i incompliment de les restriccions establertes respecte a l’ús d’espais públics com ara parcs fora de les hores permeses.

L’alcaldessa de Borriana, en una roda de premsa, ha repassat les actuacions dels últims tres dies a la ciutat per part de la Policia Local i ha fet de nou una crida al civisme i al sentit comú de la ciutadania.

Safont, deixant abans clara la voluntat de no voler culpabilitzar els joves d’una manera generalitzada, sí que ha explicat que la majoria de les sancions que van haver de posar els agents “entre el dimecres i el dijous” corresponien principalment a grups de gent jove que es reunien superant el número de persones permeses, i que a més ho feien en espais públics com ara parcs però fora de les hores fixades i en la majoria d’ocasions sense portar mascareta.

L’alcaldessa també s’ha referit d’altra banda a alguns actes de vandalisme que han patit zones de jocs infantils de la ciutat, lamentant el comportament incívic d’algunes persones. Tot i això, de moment, no està entre els plans del consistori el tancament d’estos espais més enllà de les restriccions comunes que ja estan en marxa a tenor de les últimes mesures.

CatalanSpanish