```
sábado, 27 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Nules i Mascarell reben a Les seues Majestats els Reis Mags d’Oriente

Les localitats de Nules i Mascarell han rebut durant la tard-nit d’aquest dimarts a Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient. Una edició, la d’enguany, «en la qual cada localitat ha pogut gaudir de manera independent de la seua nit més màgica», tal com apuntava la regidor d’Infància i Joventut, Rosa Ventura.
Així, en els carrers de Nules s’ha pogut gaudir des de les 17.30 hores de ‘La fantasia de Aladín’, espectacles de falconeria, i una infinitat de sorpreses fantàstiques acompanyant als Reis Mags, esperats durant dies per majors i xicotets.

Una ruta que s’ha desenvolupat des del principi de l’avinguda Constitució, a l’altura del Centre Comarcal Plana Baixa (conegut com La Granja), seguint pel carrer Major de la localitat fins a la seua arribada a la plaça Major.

En finalitzar el recorregut, Les seues Majestats, acompanyats per l’equip de govern, han pujat a la balconada principal de l’ajuntament, on han saludat a tots els assistents, per a finalitzar la nit rebent personalment als xiquets i xiquetes de Nules.

En aquesta cavalcada també ha estat present la brigada d’obres de l’ajuntament, transportant els regals, així com la Reina de la Vila, Ainoa Ibáñez Valls, acompanyada per les seues dames, Eliana Marco Martínez, Alba Navarro Heredia, Carmen Pérez Donaràs, i Vanessa Belles Esteban, els qui s’han encarregat d’endolcir la cita amb caramels per a tots.

Cavalcada en Mascarell

Enguany ha sigut la primera ocasió en la qual la localitat emmurallada de Mascarell ha tingut la seua pròpia desfilada de Reyes Mags, acompanyats d’una alegre animació infantil des del portal de València fins a la plaça Major, passant prèviament pel carrer Major. D’aquesta manera, s’ha aconseguit que els xiquets de Nules «hagen pogut gaudir sense presses de la seua festa, i que els de Mascarell no hagen hagut d’esperar a l’excés a rebre els seus regals», en paraules d’Adrián Sorribes, regidor de Mascarell i primer tinent d’alcalde de Nules.

I és que la tradició de Mascarell per a aquesta nit de Reyes consisteix en la celebració d’una missa per part del retor de la localitat, Manuel Blasco, seguida del lliurament de regals als prínceps i princeses de la casa en la plaça Major. A aquest acte tan emotiu no han faltat tampoc la dama de Mascarell, Alba Navarro Heredia, i l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez.

Últimas noticias

Contenido relacionado