```
jueves, 25 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Consulta aquí com obtenir fins a 300 € per fer la teua bici elèctrica

La partida pressupostària per a aquestes ajudes ascendeix als 8.000 euros, amb unes bonificacions que arribaran als 300 euros per a aquells que compren kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques; 200 euros per la compra de bicicletes elèctriques; i 100 euros per la compra de bicicletes urbanes. Totes les compres realitzades a partir de l’1 de gener de 2017 podran ser subvencionades.

La regidora afegia que aquestes ajudes “mostren també el compromís de l’Ajuntament d’Ontinyent en la reducció de les emissions de CO₂, ja que l’ús de la bicicleta també ajuda a reduir les emissions de diòxid de carboni”.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les persones que no hagen sigut beneficiàries d’aquestes subvencions en exercicis anteriors; a més no pot beneficiar-se més d’una persona de la mateixa unitat familiar, ni tampoc sol·licitar-se més d’una subvenció per persona. El procés s’iniciarà amb les sol·licituds dels interessats abans del 23 de juny de 2017 i el seu lliurament a l’Ajuntament. Una vegada el consistori valore les sol·licituds, aquells que obtinguen la subvenció hauran de presentar les factures de compra.

Últimas noticias

Contenido relacionado