jueves, 18 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els Platgers es desplacen fins al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramanet

Després d’unes setmanes d’intensos entrenaments, els Castellonencs cerquen la seua desena victòria davant un rival al que empaten a punts en la taula. Els Catalans de l’Ivori B, es troben comandats per un vell conegut de la parròquia albiblau com és Oscar Redó que porta diversos anys treballant el Filial del Santa Coloma a un alt nivell com a molta qualitat individual i amb molta pegada sobretot en la seua casa. Els Catalans ocupen el lloc tercer amb 30 punts, afronten aquest xoc després de venir de caure per l’en la pista del CCR Castelldefels, segon classificat. Per la seua banda els homes de Manuel Collado cerquen perllongar les seues ratxa de victòries allunyats del Ciutat del Castelló que els permeta no solament assaltar la tercera plaça que precisament ocupa ara el seu rival, sinó que els tres punts els servisca per a acostar-se al Liderat al que solament els separa 5 punts. Per a aquest xoc el Míster Platger comptarà amb el jugador del Filial “Genís” que ve entrant amb el primer equip aquestes setmanes a un gran nivell així com els dos flamants fitxatges de Playas com el del meta “Juanito” i de l’Ala “Tití“. En l’aspecte de lesions, tan solament ocupa la infermeria “Oscar Maeso” que segueix recuperant-se de la seua lesió.

Fitxa del Partit
Ivori Santa Coloma B – Playas CD Castelló FS. Dissabte 9 de gener de 2016 a les 18h. Partit de Lliga corresponent a la Jornada 17 de Lliga en Segona Divisió B del grup III en el Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramanet (Barcelona)

Convocatòria
Falcón, Juanito, Tití, Juan, Guille, Héctor, David, enís, Iván Albiol, Santi i Eric.

Pla de viatge
Els Orelluts que eixiran amb autobús aquest dissabte a les 12h des del Pavelló Ciutat de Castelló, menjaran en ruta tenint prevista la seua arribada a Martorell sobre les 16:30h de la vesprada. Després de la finalització de la trobada, els Castellonencs es desplaçaran immediatament cap a la Capital de la plana sopant durant el trajecte sent l’hora prevista d’arribada passada la mitjanit.

Últimas noticias

Contenido relacionado