250 persones s’inscriuen en l’examen de porters de discoteca

AVL

Més de 250 persones s’han inscrit en les proves avaluadores per a obtenir el carnet que acredita per a exercir com a personal del servei d’admissió segons està establit en la llei d’espectacles públics que depén de la direcció general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències.

Els exàmens es realitzaran l’11 de desembre en les tres capitals de província a les 9.30 del matí. La prova avaluadora consta de dues parts, la primera és un test psicotècnic i la segona un examen sobre determinats aspectes jurídics, primers auxilis i nocions sobre psicologia que vénen determinats en la convocatòria de la prova.

Aquestes proves, l’obligatorietat de les quals ve recollida en la Llei d’Espectacles Públics de la Generalitat Valenciana, porten realitzant-se des de 2009. Des de llavors, la Generalitat ha acreditat a més de 2.000 professionals, dels quals expliquen ara mateix amb acreditació vigents prop d’1.200. Cal recordar que des de l’1 de gener de 2011 és obligatori que totes les discoteques, les sales de ball i les sales de festa, així com els pubs i karaokes amb un aforament superior a les 200 persones compten amb personal acreditat per a exercir el servei específic d’admissió, que ha de renovar-se cada quatre anys.

- Advertisement -
CatalanSpanish