martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Lluís Pastor (Compromís) demana solucions per a les edificacions en risc d’afonament.

El regidor del grup municipal Compromís a l’Ajuntament d’Onda, Lluís Pastor, ha demanat que es solucione el problema per a la salut i per a la integritat de les persones que s’ha creat amb l’estat de deixadesa i degradació de la cantonada entre els carrers del Carme i Canonge Villar. Segons Pastor, eixes edificacions “presenten un estat de ruïna que implica un perill clar per a les persones, tant per a la seua integritat física com per a la seua salut”.

IMG-20160115-WA0003Pastor ha explicat que “la degradació d’aquesta zona ja fa temps que va convertir el solar en un niu de rates amb les conseqüents malalties que poden transmetre. A més, des de l’última ploguda, les tanques que tapaven l’accés al solar van caure i ara pot entrar qualsevol amb el perill que algú patisca un accident”.

IMG-20160115-WA0002Per al regidor de Compromís la solució que va prendre l’Ajuntament d’Onda després de les plogudes “no és suficient ja que es van limitar a ficar quatre tanques grogues unides per una cinta de la policia. De fet, hi ha alguna ja tombada al terra”.

Per tot això, des de Compromís per Onda han demanat a l’Ajuntament que “busque la millor solució per tal d’acabar amb aquest perill”. Al mateix temps, el regidor també reclama que es localitzen altres zones degradades per tal de crear un entorn segur al seu voltant. Per últim, Pastor li ha recordat a l’equip de govern que crear entorn segur al voltant de les fàbriques en ruïnes és un dels punts del pacte d’investidura que van signar Compromís, Esquerra Unida i PSOE. “En aquests casos, s’ha d’actuar d’una manera ràpida perquè no s’haja de lamentar cap accident”, ha conclòs el regidor de Compromís.

Últimas noticias

Contenido relacionado