sábado, 20 abril 2024

La Selecció Valenciana Cadet guanya a l’Extremenya a la jornada inaugural (3-8)

Els Cadells de “Manolín” van saltar al parquet del Municipal de Malpartida de Plasencia freds i nerviosos, la qual cosa va provocar imprecisions i falta de concentració en tot el primer temps. Fruit d’açò es van avançar els amfitrions fins al 2-0 en els primers minuts, obligant al temps mort valencià per a reordenar idees i calmar l’ansietat. Després d’açò van començar a arribar les ocasions en atac, encara que només Kevin va poder finalitzar (2-1); la sort es va aliar amb els de Collado al caient del descans amb un gol en pròpia porta d’Extremadura per a deixar tot obert (2-2) camí dels vestuaris. El segon temps va mostrar la vertadera cara de la Selecció Valenciana, amb forta defensa i ràpides contres que prompte van desequilibrar la balança; Jordi i Diumenge primer (2-4), però després també Jorge, Vicente i Sergio (2-7) van disparar l’elèctric joc valencià amb gols de fantasia que van acabar per desarborar les esperances extremenyes, que només van retallar gràcies a Adrián a 3′ del final (3-7). De nou Sergio, a 2′ per a la conclusió, va tenir temps de certificar la victòria valenciana amb el definitiu 3-8 amb el qual es va tancar l’electrònic en Plasencia.

Hui dissabte, la Selecció Cadet li les veurà en el mateix escenari però a les 17:00 hores amb la Selecció de Canàries.